Opendeurdag en inschrijvingen 2016

We nodigen jullie uit op onze opendeurdag in De Maalderij op zaterdag 14 mei tussen 10 uur en 12 uur. Iedereen is welkom.

Voor ouders en kinderen van het eerste jaar notenleer is dit een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de verschillende instrumenten.

Programma:

10u voorstelling instrumenten
10u20 uitreiking eindattesten (muziekinitiatie 4)
10u30 optredens van de leerlingen (zowel pop als klassiek)
doorlopend mogelijkheid monitoren of bestuursleden individueel aan te spreken mogelijkheid voor nieuwe leerlingen om in te schrijven

Om 12 uur sluiten wij deze dag af. Op 21 mei is het onze laatste atelierdag en op 28 mei zijn er nog eventuele inhaallessen. In september hopen wij iedereen terug te zien na een heerlijke vakantie.

U kunt vanaf 14 mei online inschrijven op onze site. Indien u vragen heeft kunt u altijd het secretariaat per mail contacteren. Tussen 15 juni en 15 augustus is het secretariaat gesloten.

Zaterdag 3 september van 10 uur tot 12 uur kunt u zich ook nog inschrijven in De Maalderij. Daarna worden de inschrijvingen afgesloten en worden de uurroosters voor de individuele lessen vastgelegd. De monitoren zullen u dan de volgende dagen op de hoogte stellen van uw lesuur.

Op 10 september starten we het nieuwe atelierjaar.